Loading...
 Start Page
130 χρόνια Πελοπόννησος: Μας το είπαν και... το υπέγραψαν
Κλίκ για μεγέθυνση
Τρίτη 12 Ιούλ 2016

Με εκατοντάδες ευχές που έρχονται να μας ενδυναμώσουν γέμισε το βιβλίο των ευχών.

Ανάμεσα σε αυτές του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου:

«Με την ευχή η ''Πελοπόννησος'' να συνεχίζει την πορεία της στον χρόνο, μαζί με την ιστορία της Πάτρας και την Ελλάδας».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος σημείωσε: «Με πατρικές ευχές και ευλογίες για συνέχιση του ωραίου έργου εις έτη πλείστα».

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης: «Ο Τύπος διέρχεται κρίση και αυτοί που θα επιζήσουν είναι οι γενναίοι εκδότες και δημοσιογράφοι που θα σεβαστούν την κοινωνία».

Ο δημοσιογράφος και υπουργός Τέρενς Κουίκ γράφει: «Η ''Πελοπόννησος'' που στάθηκε πάντα όρθια για την πατρίδα, αποδεικνύει ότι ο περιφερειακός Τύπος, τα περιφερειακά ΜΜΕ είναι η ψυχή της ενημέρωσης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Χιλιόχρονη και πάντα έντιμη δημοσιογραφική πορεία».

Ο Νίκος Δένδιας σημείωσε: «Η ''Πελοπόννησος'' αποτελεί τμήμα και σημείο κατατεθέν της αχαϊκής ιστορίας και ελπίζω τα 130 χρόνια της να αποτελέσουν όχι μόνο μία επέτειο, αλλά και μία αφετηρία».

Νίκος Νικολόπουλος: «Η συμπλήρωση 130 χρόνων ζωής υποδηλώνει κύρος, αξιοπιστία, αγωνιστικό φρόνημα και ανεκτίμητη προσφορά».

Κώστας Σπαρτινός: «Πολλές ευχές για πολλές επετείους της εφημερίδας «Πελοπόννησος» οργανικό κομμάτι τους ελληνικού Τύπου και της ιστορίας της Πάτρας».

Ανδρέας Ριζούλης: «Η ''Πελοπόννησος'' είναι ο καθημερινός ήχος της πόλης και των ανθρώπων της, ο ήχος από τις γειτονιές και εύχομαι να παραμείνει πάντα έτσι».

Θοδωρής Παπαθεοδώρου: «… να υπηρετεί με το ίδιο πάθος και αξιοπρέπεια την ενημέρωση στην υπηρεσία του λαού και του τόπου».

Ιάσονας Φωτήλας: «Η πόλη σας έχει ανάγκη και όλοι μας θα είμαστε στο πλευρό σας στον όμορφο αγώνα που δίνετε σε πείσμα των καιρών».

Απόστολος Κατσιφάρας : «130 χρόνια προσφοράς - 130 χρόνια αναγνώρισης σχέση ισχυρή - ειλικρινής, δυνατή στον χρόνο, μέρος της ιστορίας της Πάτρας, της Αχαΐας. Συνεχίστε μπροστά υπηρετώντας την αλήθεια, την αξιοπρέπεια τη δημοκρατία».

Ευχές από τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη: «Η εφημερίδα της νιότης μας και του καθημερινού πρωινού».

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ολοι μαζί για την Πάτρα» Βίβιαν Σαμούρη έγραψε: «Η εφημερίδα ''Πελοπόννησος'' είναι συνυφασμένη με την ζωή μας. Θέλουμε να είναι δυνατή πάντοτε στο διάβα του χρόνου».

Ο επιχειρηματίας Νίκος Δούρος σημείωσε: «Οταν ένας επιχειρηματίας παίρνει μία ιστορική επιχείρηση σαν την ''Πελοπόννησο'' και την οδηγεί σε επιτυχίες, μέσα σ' ένα βαρύ περιβάλλον, είναι άξιος συγχαρητηρίων αυτός και οι συνεργάτες του».

Τέλος, ο πρώην εκδότης της «Π» Σπύρος Δούκας έγραψε: «Χίλιες ευχαριστίες για την τιμή που μου κάνατε. Θερμά συγχαρητήρια για την πρόοδο της εφημερίδας μας σε άξια και καλά χέρια του κ. Θ. Λουλούδη».

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Μαιζώνος 206, 26222 Πάτρα
E-mail: info@regional-growth-conference.gr

CONFERENCE MANAGEMENT

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ταυτότητα
Νέα

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας ώστε να λαμβάνετε να πιο πρόσφατα νέα μας.

FOLLOW US

Ακολουθείστε μας στα Social Media

        

Login / Sitemap

© Copyright 2020 RGC - Regional Growth Conference